MENJELANG PERASMIAN LAGUNA MERSING

Salam hari JUMAAT untuk semua... :)


Hollaaaaaaaaa....esok kat daerah tercintaku ini akan berlangsungnya "Festiva Mersing" semperna perasmian "LAGUNA MERSING". Oleh kerana nur adalah orang Mersing (anak jati ok), jadi hari ni nur nak share dengan kalian semua pembaca-pembaca cahayainspirasigominam serba sedikit tentang persiapan perasmian "LAGUNA MERSING" yang akan dirasmikan oleh Sultan Johor iaitu SULTAN IBRAHIM ISMAIL IBNI SULTAN MAHMUD ISKANDAR pada hari SABTU bersamaan 14 April 2012.


Let cekidout guys...




 yeehaaa...ini peta NEGERI JOHOR
sila kira sendiri berapa banyak daerah yang terdapat dalam negeri 
Johor Darul Takzim.



 oh....DAERAHku....
 lambang/mercu tanda daerah Mersing :)


 persiapan pertama..kawasan lapang bg memudahkan aktiviti



 
 permandangan pantai sejak 2 minggu yang lalu



 taraaaa.... 1



 taraaaa.... 2



 
 taraaaa.... 3 rangka khemah



 
 taraaaa.... siap



 lagi.... dan lagi.....



ADA SIAPA-SIAPA TAK KENAL NI???




 ada yang tak kenal ni????




taraaaa...kemudahan AWAM ok - tandas!



 rancangan pembangunan LAGUNA MERSING



one fine day...like this - insyaAllah



 like this too... 5 year from now... insyaAllah



impian yang diharapkan...



 pemandangan malam tadi di Daerah Mersing
12-04-2012



 alhamdulillah...siap



credit to TV-3 
terima kasih kerana sudi mempromosikan MERSING.


 kurang dari 24 jam..inilah permandangan sekarang



tapak pelancaran bunga api..
dianggarkan akan melepaskan letupannya 
pada jam 12-00 malam 14-04-2012


Alhamdulillah setakat disaat nur menaip entry ini, segala persiapan berjalan dengan lancar. semoga kesemua urusan sepanjang tempoh berlangsungnya "FESTIVA MERSING - PERASMIAN LAGUNA MERSING" akan bermula dan berakhir dengan baiknya. Moga cuaca juga akan menjadi tenang sepanjang hari tersebut.


tapi kan....




tapi kan...



nor nak pergi tengok dan dengar ni juga......

ni ha....



ni....




niiiiiiiiiiiii...

|
|
|
|
|
|
|
V


esok malam ada ceramah ustaz UAI


apa-apa pun semua pictures diatas perlulah di kreditkan kepada GROUP ANAK MERSING



Entry ini didedikasikan kepada seluruh ANAK MERSING yang terlibat secara langsung atau disebalik belakang tabir.. Moga Allah permudahkan urusan kalian sepanjang berlangsungnya "FESTIVA" tersebut.


~ LIFE-LOVE-FAITH-FATE ~

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © Love ~ Life ~ Fate ~ Faith | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in