MAKAN TAK BASAH TIDO TAK KENYANG MANDI TAK LENA

Assalamualaikum...


Ok ok ok fine! semua orang dah jerit-jerit nak marah sebab nur write tajuk guna ayat tunggang terbalik! Sebenarnya saja nak menunjukkan yang betapa diri nur sedang menggelabah memikirkan tentang hari esok. Yeah! hari esok! banyak fening lorh...Kalau kalian nak tahu betapa teruknya keadaan nur sekarang cuba imagine macam ayat ni "MAKAN TAK KENYANG, MANDI TAK BASAH, TIDUR TAK LENA!"..yeeeeeeeee..itulah yang terjadi dengan kitaran hidup nur sejak akhir-akhir ini!



KENAPA JADI SEBEGITU ROPAAAAAAAAAA??? yeeeeeeee..sebab esok 360 darjah kepala otak kena kerah untuk membina segala ayat untuk soalan karangan dan memerah otak mungkin juga menggunakan dadu sebagai penyelamat terakhir bagi menjawab segala soalan objektif MUET! yeah! sila masuk bawah meja sebab baru tahu nur baru je nak ambik MUET.. ketinggalan zaman betul kan? hahahaha...suka hati kalian la nak kata nur ketinggalan zaman ke, apa ke sebab baru nak ambik exam MUET. yang penting better late than never! ceeeewahhhhhhhhh! gitu kekdahnya:P
Ok la tu jer yang nur nak updated. tak tahu dah nak updated apa sebab dah meremang bulu roma. Apa-apa pun tolong doakan untuk nur esok ya. Moga segalanya dipermudahkan untuk nur.
*** tak tahu la esok apa jadi sebab dah lama tak write apa-apa karangan dalam bahasa english :"(


~ life-love-faith-fate ~

3 ulasan:

Elia Si Jejariruncing

muet baru nak ambik? its ok, as u said better late than never kan? elia pon haritu tak study apa pon jawab muet. nasib dapat result ok. so dont worry much k? good luck!

cikirah

muet ..besh :) muet paling besh kat speaking ..
gud luck :)

meh le singgah blog qira, baru nak tulis2 blog nie..

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/

cahaya inspirasi

cik jejari runcing: YA ALLAH..terharu + terkejut tetiba u sudi singgah and tinggalkan komen kat sini...apa2pun..thanks ya..tgh berdebar2 menunggu result ni;)


cikirah: huhuhu..tau x pe! kat speaking mmg best..alhamdulillah soalan tak susah mana..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © Love ~ Life ~ Fate ~ Faith | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in