PROUD TO BE JOHOREAN! PROUD TO BE MALAYSIAN!!!

assalamualaikum...first of all, ofcourse nur nak MINTA AMPUN, MINTA MAAF sebab dah lama x update blog. Bukan x ada idea yg datang tapi nur x suka nak menulis dalam kedaan emosi yg kurang stabil ditambah dgn keadaan stress yg melampau. Sebab nur takut bila nur menulis, nur akan menulis dgn menggunakan emosi dan bukan lagi akal fikiran yg waras berada di tangga teratas. Pada nur itu lebih bahaya. So, jalan terbaik adalah nur berdiam diri buat seketika.

ok, stop untuk nur buat alasan yg munasabah dan panjang berjela. biarlah selebihnya nur simpan dlm hati saja. Apa2pun nur mmg serius nak MINTA MAAF pada follower. Walau nur tahu follower x ramai, tapi nur sangat hargai kalian. Dalam hampir sebulan nur x update blog, masih ada yg sudi menyinggah dan meninggalkan komen. dan yang buat nur rasa BERSALAH sangat2 sbb ada penambahan follower. TERIMA KASIH nur ucapankan pada kalian yang sudi ikut blog picisan nur ni.

Berbalik pada tajuk, pertama nur nak ucap "SELAMAT HARI LAHIR UNTUK SULTAN JOHOR". Semoga TUANKU dirahmati dan kita semua dirahmati oleh-NYA. Sangat bangga jadi rakyat johor. Itu saja yg mampu diluahkan. Dan tambah suka sebab hari ni dapat cuti puas2.

Keduanya, nur nak ucap THANKS A LOT to all player skuad HARIMAU MUDA! bangga dengan permainan kalian. Walau macam2 kesakitan kalian tanggung dan terpaksa hadapi tapi itu semua x melunturkan semangat kalian. PROUD OF U ALL!!!!
(ini ayat yang nur ambil dr FB my friend MOHD SYAKIR)
~~Korg nk tahu rahsia knp MALAYSIA menang ?

SEBAB...

MALAYSIA memang hebat....Ini kerana MALAYSIA ade seorang MUSLIM, ade seorang TAMIL, ade seorang GURU pulak tu, dan yg penting MALAYSIA ade Khairul Fahmi Che Mat yg sentiasa cermat menangkap bola. MALAYSIA juga ade Baddrol Bakhtiar yg sentiasa berikhtiar menjaringkn gol dari jarak jauh...Yg paling best ialah kerana MALAYSIA ade ONG ( Ong Kim Swee )...
!!!!!! Hahaha...Gurau je ok...Tahniah MALAYSIA....Tahniah seluruh rakyat MALAYSIA.. :)

~Tanah Tumpahnya Darahku~~

ok..cukup untuk setakat ni. nanti kita berjumpa dilain warkah.

~ life-love-faith-fate ~

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © Love ~ Life ~ Fate ~ Faith | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in