Day seven : 10 IMPORTANT PEOPLE


Yuhuhuhuhu, tetiba semangat hari ni nak update game..cekidaut;-)


day seven : 10 important people

1) Ofcourse my parent! ~ kalau dua2 ni tak ada, nur pun x ada kat muka bumi ni, dan sudah semestinya blog ni pun x kan wujud :-)

2) my siblings ~ insan-insan yg penting dalam hidup. Yang byk membentuk, membina dan mempengaruhi kehidupan nur.

3) ALL my nephew and niece ~ my little cute "insan" dlm hidup. tgok diaorg ni, boleh hilang stress!

4) My BfF ~ the only people yg sanggup simpan segala rahsia, kongsi suka, duka, tawa, nangis, jiwa..semuanya lah!!

5) ALL my teacher from zaman kanak2 rebina --->>> zaman besar gedabak ni ;-) ~ tanpa mereka mungkin nur tak kenal ABC, 123, alif ba ta, membaca, mengira, menulis dan semuanya tentang  sebahagian ilmu kehidupan :-)                                             
6) All people yang come and stay, come and out, come out come back in my life ~ byk yg nur pelajari dari kalian. u know who u are!              
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!

!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!

10) masih ada kosong, mungkin @ pasti akan diisi oleh the one of urgent people "my sweetheart" ~ bakal hubby yg merangkap, kwn, sahabat, teman, suami, penasihat terbaik!



~life-love-faith-fate~







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © Love ~ Life ~ Fate ~ Faith | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in