TERIMALAH KENYATAAN. itulah sakitnya...

Assalamualaikum..


Hollah! hari ni nur nak wat entry untuk sambungan/kesinambungan dari ENTRY NI . Sedikit lambat nur menyambung kisah yang lalu sebab mencari kekuatan dan kudrat untuk membentangkannya/diabdikan dalam blog serba usang ini. Terasa macam baru semalam doktor mengkhabarkan berita yang merentap sekeping hati ini. Tapi nur pasrah, belajar untuk menerima takdir Allah. Mungkin ujian ini datang kerana dosa-dosa nur yang lalu. Semoga dengan ujian ini, Allah mengampuni segala kesilapan yang lalu.



 

nur dah menjadi pesakit/pengunjung rasmi Hospital Sultan Ismail lepas ni:(
(seberapa lama tempohnya, nur pun tak tahu. segalanya MUNGKIN! 
harus menunggu feedback dari hari ke hari...)



hasil lukisan dari jari DOKTOR SUMAIYAH.
inilah yang terjadi kepada tekak nur sekarang
so sad!:'( 
rasanya tak mampu untuk melihatnya





harus dimentengkedarah/menelan kesemuanya dalam tempoh 4 bulan ni
sungguh tak sedap!



 my new appointment! 
yesssss! 4 bulan dari sekarang! doc nak tengok result lepas makan ubat.
HOPEFULLY segalanya back to NORMAL
bantulah hambamu ini YA ALLAH!
kalau tak back to NORMAL, doc said...do an operation..:'(:'(:'(



P/S: thank a lots to DOCTOR SUMAIYAH & DOKTOR INSHIRAH..nice knowing u guys..so cute, very humble and ofcourse both of u soooooo beautiful...rasa sakit pun boleh hilang tengok muka doctor..:)







~ life-love-faith-fate ~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © Love ~ Life ~ Fate ~ Faith | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in