FINALLY!!! CITER RAYA~~HAPPENING vs SADIS~~

Assalamualaikum...yuhuuu..rajin2..semangat datang ni. Rajin nak update tetiba. Sesekali sampai penyakit insaf nak update blog bukan main lagi. Tapi kalau penyakit "M" dah mula menyinggah. Apapun tak boleh. Memang tak ada disiplin betol!--->>>bab blog jer ye x ada disiplin..yang lain2, insyaallah...:P


Citer raya tahun ni bermula dengan pic family seantero yang serba pinky di pagi raya;-)


huhuhu..first time dapat ambik gambar family full sebab 
tahun ni semua raya rumah makabah first.



sup tulang yang di masak untuk kedua kalinya
(padahal jam br menginjak ke angka 10 pagi raya pertama)  
huhuhu..penat derrrrrr raya tahun ni. ramai no tetamunya. 
tq yer pd kawan2 jauh dekat, 
sedara mara yg semuanya datang 
complete with package utk tahun ni;-)



 
raya ke-5 cik nur ada reunion dengan kawan2 sekolah..
so happy! havoc habis sebab dapat jumpa lepas 15 tahun. 
memang the moment la raya tahun ni.


sangat lucky malam tu sebab dapat 
cabutan nombor bertuah.
so dapat hamper yang sangat maju dengan kolestrol:-P



what small world!!!! 
my friend masa kat sekolah menengah dulu 
jadi wife kepada my bff time sekolah rendah!! 
 so cute ok anak teruna dia tu! 
oh faiq! aunty nur rindu kamu tetiba:(




and last moment yg sedikit sadis untuk raya tahun ni, 
raya ke-6, cik nur masuk wad untuk 3 jam
gara-gara di serang demam panas. 
see???my hand yg bengkak dan biru 
pas kena cucuk untuk masuk air..:'(




hadiah terbaik untuk my big family tahun ni:D
welcome the world!!!
"AHMAD RAYYAN RAUHILLAH"



Ok itu saja corat-coret raya 2011. Raya kali ni cik nur tak sempat nak berposing sakan sebabnya tetamu tahun ni terlalu ramai sampai nak snap pic pun tak sempat. Apa2pun SELAMAT HARI RAYA dari cik nur untuk kalian. Maaf zahir batin dari hujung rambut sampai hujung jari kaki mana yang terkata, tertulis, tersentuh kat dalam blog ni. Teruskan sokongan kalian untuk cik nur. Moga selepas ni cik nur makin rajin untuk update blog.wink!!!



~~life-love-faith-fate~~
****pssssst..tq juga pada sapa2 yang bg soalan fire untuk cik nur tahun ni...miahahhahaha...--->>{@_@}dushdushdush!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © Love ~ Life ~ Fate ~ Faith | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in