ENTRY SEDIH~~DOAKAN DAKU

Assalamualaikum...

Hollah! huhuhu...maaf yer dah lama nur tak update blog. Kali ni bukan alasannya "malas" tapi banyak aktiviti yang berlaku sepanjang cuti minggu lepas. Hari isnin plak, punyalah excited berkobar2 nak update blog tetiba broadband nur buat hal plak. Langsung tak ada SIGNAL!!! Banyak citer yang nur nak share dengan kalian. Ada yang dah siap draft dah. Citer aktiviti sepanjang cuti 3 hari minggu pas, entry makan2, entry resepi, entry touching2, entry itu, entry ini...(sila percaya bahawasanya nur dah insap) pasni kalau tak ada aral melintang, blog ni insyaAllah dah tak sunyi sepi dah. Banyak yang nur nak kongsi dengan kalian (acehcehceh..macam la ramai sgat follower..huhuhu). Tapi malam ni (SEE..tengah malam buta semua orang dah meleleh2 ayor liur, dah mimpi sampai ke pulau jeju, ke korea, ke amsterdam, nur masih lagi buat entry tercinta untuk blog kesayangan ni). Punya la komited dengan blog sekarang..kehkehkeh..padahal dari pagi sampai petang tadi kat opis asyik blackout jer. heh! apa daaaaaa...TNB ni TAK bagi chance langsung kat nur nak bermanja-manjaan dengan blog kesayangan ni.hukhukhuk..:'(

Ok2..malam ni nur tak boleh lagi nak kongsi entry2 yang nur dah draft tu kat kalian sebab ada yang lebih penting nur nak share dengan kalian. Esok nur cuti! makanya esok hari untuk nur berfoya-foya lah! (huh...sila jangan cemburu! semua tu dongengan semata-mata. hukhukhuk...) Sebenarnya, esok nur ada appointment dengan doktor pakar. DOAKAN nur yer. Nur sayang kalian semua {*_*}




 inilah bukti yang menghancur lumatkan impian hatiku.hukhukhuk:'(


 SEEEEEE??nur tak tipu! 
nampak tak tarikh pada sampul surat tu?
Tea : 21/9/11
11.45am.
 Ref: HSIJB
URUSAN SERI PADUKA BAGINDA youuuuuu...
sumpah tak tipu!


Hurm...sedih :'( sadis :'( nak nangis :'( tu la yang nur rasa dari hari pertama jumpa doc sampai la hari raya ke 4 2/9/2011 doc call suruh nur ambik surat untuk di rujuk kes nur ke doktor pakar.


Ok la..dah lewat ni. Nur kena tido awal. Esok perjalanan masih jauh harus di tempuh. Doakan semoga perjalan pergi dan balik nur selamat yer kawan2. Doakan juga semoga segala urusan nur dipermudahkan. AMIN YA ROBBALALAMIN.

NUR SAAAAAAAAAAAYANG KORANG SEMUA =)

G-O-O-D ^^ N-I-G-H-T!!!!

Terima kasih sebab sudi baca entry sedih yang entah pape ni:(

p/s: nanti nur cerita apa penyakit yang tetiba muncul dalam hidup nur. nur ngantuk ni =(
psssssssssst...harap-harap esok dapat jumpa doc yang sungguh awesome & hensemmmmmmmm :-P

****nur tinggalkan kalian dengan video kat bawah ni..sedih nyer bila dengar lagu ni:'(





~~life-love-faith-fate~~
 








2 ulasan:

bismiyusra

tak sabar nk tau apa penyakit misteri tu. smoga ci sihat2 ye hendaknye.

cahaya inspirasi

nanti ci akan updated..lately ni ada sedikit kebizian melanda...sob3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © Love ~ Life ~ Fate ~ Faith | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in