CITER RAYA SESSION 2 ## MASIH 1 HARI SEBELUM RAYA^^WATSONS TERBAIK DARI LADANG!!!

Assalamualaikum...ahaaaaa, citer raya tak habis lagi...(rayakan sebulan! haruslah gunakan/x menggunakan selama 30 hari tu!) Makanya bersambunglah citer pasal raya. Terukkan nur ni baru nak updated blog. nak wat camner..pas2 raya ni, kesihatan semakin tidak memberangsangakan, sakit kepala, muntah, pening, demam, batuk yg tak habis2.. naik pelik dengan diri sendiri..senang cakap..tiba masanyanya boleh jadi tahap blur terus..gara2 dapat makan ubat yang entah berbagai jenis tu...



Makanya sambungan utk citer hari raya adalah...sehari sebelum raya tu sempat la cuci mata/cari barang utk stok diri sendiri dengan family kat watsons--->>>tu pun sebab ada watsons baru buka..kalau tak, tak tahu juga agaknyer...maklum la rutin harian hidup, bangun pagi pergi keje balik keje jer..pastu jd anak ala2 solehah kat umah..huhuhuhu..insyaAllah...

sempat la nur shopping barang utk keperluan diri sendiri dgn family


tetiba ada promosi utk membership...


apa lagi..nur mmg pantang apa2 yg ada membership ni


terbaik dr ladang!!! dpt jadi mambership, dpt plak voucher


tadaaaaaaaa.....kad tercomel abad ini..
dengan yuran keahlian RM12 henggit jer seumur hidup derrrrr


ok tu jer nak citer..nanti entry seterusnya nur nak habiskan terus citer pasal raya...kesian kat kalian asyik baca citer raya yang tak habis2..

take care yer dear2, sayang2, pembaca2 yang disayangi..raya2 juga, open haouse pun yer juga, kesihatan harus diutamakan ok!

~ life-love-faith-fate ~

2 ulasan:

bismiyusra

Cepat la cik nur citer pasl 1 syawal plak. Nk tgk cik nur melaram di pg raya. Huhu

cahaya inspirasi

huhuhu...wah tetiba ada semangat nak habiskan citer ni. sabar ye.akan disiapkan hr ini juga;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © Love ~ Life ~ Fate ~ Faith | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in