CITER RAYA SESSION 1## 1 HARI SEBELUM RAYA

Assalamualaikum.....yuhuuuuuu! lum lewat lagi rasanya nak update pasal corat-coret hari raya. Banyak no kisahnya. Banyak no tragedinya. Banyak no halnya. Banyak no citernyer. Jadinya akan ada la session 1 sampai 9, 10 dan beberapa lagi.(hahahaha...)--->>>tipu ni..ingat nur artis apa..


Untuk session ni, nur just nak citer kisah sehari sebelum sambut raya jer. Nur pergi shopping barang dapur, beli hadiah untuk mak dan abah, beli barang untuk diri sendiri. Last nya tudung sendiri tak terbeli sebab tak ada yang berkenan dengan jiwa. Makanya raya tahun ni pakai apa yang ada saja. (padahal koleksi tudung@shawls dah berdozen dalam almari)


MAKANYA....biarkan saja gambar berbicara...


untuk mak dan abah


set terbaik dari "leno". berbaloi tu beli untuk parent:)
(hehehe..nur tak mampu la nak beli hadiah ribu-riban tu)


Ok tu jer nak citer. Nur tak sempat pulak nak ambik gambar sayur, daging, tulang, kuih bagai..maklumlah nur kan suka wat keje last minute! (sapa suruh boss bagi gaji last minute! dah! nak salahkan boss plak!)





Apapun, terima kasih kat budak bushuk ni a.k.a adik bongsu nur sebab jadi driver tak berbayar, tukang angkat barang, tukang peneman shopping paling penyabar diabad ini:P


~~life-love-faith-fate~~
***ada lagi nak citer utk session sebelum raya..tunggu next entry yer. nanti write panjang2 pun wat penat tnagan jer nak scroll sampai bawah.huhuhuhu

2 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © Love ~ Life ~ Fate ~ Faith | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in