AHMAD RAYYAN RAUHILLAH~~WELCOME TO THE BIG FAMILY ^^WELCOME TO THE WORLD!!

Assalamualaikum....


Hari ni nak wat entry about a new born in my family! Actually, entry ni dah lama nur buat. Oleh kerana kesihatan yang tak menizinkan, nur tak berkesempatan untuk publish kan kat sini. Oleh yang demikian (ayooo..skema nyer ayat i. huhuhu) mempersembahkan "AHMAD RAYYAN RAUHILLAH..."


rayyan baru lahir..masih kat hospital..
mama nur dapat tengok dlm hp mak lang jer...


TAPI............


Last week, masa cuti 1Malaysia tu, mama nur sempat lepak-lepak (nanti rayyan dah besar, kalau sempat baca blog mama nur, jangan tiru tau lepak2 ni. not good!), kacau-kacau, usik-usik, tengok rayyan nangngesh-nangngesh, tok mak mandikan rayyan.. memang the best moment la masa tu...


 
serius! waktu ni rasa macam nak jadi mama on the sport!



seronoknyer ada anak kan?



 
moga rayyan akan jadi anak yang soleh,
penyejuk hati ummi dan walid



 pas tok mak mandikan..uish3..sejuk....



 huhuhu...pic ni nur copet (ambik) 
dari mukabuku ummi rayyan
hari ni genap rayyan 1 month!
esok, insyaallah mama nur pergi tengok rayyan lagi.
psssssst...rayyan tido macam walid zaman kanak2 rebina:P


bila 2 hati bersatu menjadi 1
lahirlah 
"AHMAD RAYYAN RAUHILLAH"



Terima kasih kerana sudi membaca.


~ life-love-faith-fate ~

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © Love ~ Life ~ Fate ~ Faith | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in