DIA DAH MULA DAH...DAH MULA NAK MENGADA !!!

Assalamualaikum..Hollah! ish3, dah berkulat dah blog ni. adeh! Nak wat camner? ni la hakikatnya bila gatal nak ada blog. Org ada blog, dia pun nak ada blog! Tak sedar diri tu sentiasa sibuk macam PM (perasan lebih). hahahaha

Ok2, entry kali ni tak adalah panjang lebar berkajang2 macam yg selalu dibuat. Cuma nak buat sesi luah perasaan dan mengadu domba jer. (mcm dah cukup amalan jer yer nak wat2 benda ni erk?). Idok lah nyer pun! Hari ni, nur cuma nak frame kan apa yg nur rasa setiap kali nak menuju ke akhir2 bulan Ramadhan. Buruk sikit perangai nur ni bila dah nak tiba penghujung Ramadhan. Entah virus mana yg menular masuk pun tak dapat pulak nak dikenal pasti (naauzubillah). Kalian jgn pulak kata nur bawa virus. hehehehe.


VIRUS YANG MENULAR MENJELANG 
PENGHUJUNG RAMADHAN

  • masa-masa mcm ni la PERUT nak memberontak rasa LAPO (padahal baru jerk kol 10 pagi). masa first puasa sampai ke hari lima belas tak gini pun. aishhhhhhhhhh! 

  • masa-masa macam ni la, BADAN ni buat-buat MALAS nak bangun sahur (konon nak salahkan tilam yg empuk dan bantal busyuk yg lembut) padahal sahur tu penting! terukkkkkkkkk!

  • masa-masa mcm ni la, MATA ni nak gatal buat-buat MENGANTUK mcm la tadarus Al-Quran sampai ke pagi. hurmmmmmm apa lah nak jadi!

  • masa-masa mcm ni la, bila mak, kakak, abang, anak sedara, abah, kakak ipar KETUK pintu bilik, TELINGA ni nak buat-buat tak dengar. tak senunuhhhhhhhhhh!

  • masa-masa mcm ni la, NGADAP sahur mcm bdk baru nak BELAJAR berpuasa. muka seposen jer! anok sapo lah niiiiiiiiiiiiiiii!

  • masa-masa mcm ni la, RINGTONE alarm handphone nak buat-buat tak nak BERBUNYI. apalah nasibbbbbbbbb!

OK, itu je nak ngoyak! gamaknya kalian pun ada ke terkena virus penyakit seperti kat atas tu? Ke nur je sorang yg tak normal???acu kabo sikit.


~~life-love-faith-fate~~


with love: NA;)






0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © Love ~ Life ~ Fate ~ Faith | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in