ANDA ULAT BUKU?HANTU NOVEL?MENCARI BUKU ILMIAH DAN MOTIVASI?

Hollah! Assalamualaikum semua...selamat berpuasa untuk hari ke-empat. Cop! Hari ni nur dapat email dari syarikat buku terbesar di ASIA..Yeahaaaaaa! Yeba2! Andre2! tentulah POPULAR kan! So..nur tak nak menaip panjang berjela hari ni. Maklum la bulan puasa kan..simpan tenaga utk sampai waktu berbuka. Jadinya...sila la menjamu mata kalian dengan iklan di bawah yer...:)




WOW!!!PESTA BUKU MALAYSIA 2011!!!  
(sila klik gambar utk melihat tarikh dan tempat dengan jelas)

TARIKH PESTA BERMULA           :   27 0G0S - 4 SEPT 2011
TEMPAT PESTA BERLANGSUNG   :   KLCC
WAKTU PESTA BERMULA            :   10 PAGI - 10 MALAM


Bagi yang membership card dah expired boleh renew kat SINI ..murah jer tahu! macam2 benefit yang kalian akan dapat.

Subscription Fees
 
POPULAR Adult Card 1-year                    RM12.00
POPULAR Privileged Card 3-year             RM25.00
Teachers Privileged Card 1-year             RM12.00
POPULAR Student Card 2-year                RM10.00
* Only applicable to apply at POPULAR Bookstores & student age 7 - 18 years old.
*Online Application is only applicable for POPULAR Adult Card 1-year & POPULAR Privileged Card 3-year.

Benefits of a POPULAR Card Member

Great Discounts
10%* storewide discount at over 135 POPULAR bookstores in Malaysia, Hong Kong and Singapore, and CD-RAMA Departments in Malaysia only. 
20%* discount on POPULAR Choice, Pilihan POPULAR & POPULAR Recommendation titles.
Additional yearly reward on school assessment books under the Teachers’Privileged Services Programme.
FREE* Quarterly POP CLUB Magazine.
Be the first to know about POPULAR promotions & events, discounts & privileges at participating merchants.
An array of treats specially lined up for you will be sent via email during your birthday month!





ini sebahagian benefit yang kalian akan dapat bila jadi membership..
sila jeleskan diri kalian dengan semua give birthday ni...;P


Ok cukup untuk hari ni..
SELAMAT BERPUASA..
SELAMAT BERBUKA..
SELAMAT BERTARAWIKH SEMUA...


~~life-love-faith-fate~~

with love: NA;)





2 ulasan:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

alamak.. jauh la pulak.. aku dok mlaka n aku bukan ulat buku.. hehehe

cahaya inspirasi

yg jauh..dekat2 kan..huhuhu..alamak klu bukan ulat buku...habis?ulat komik?hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © Love ~ Life ~ Fate ~ Faith | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in