ANDA BUNTU?STRESS MENJELANG PERAYAAN?CIK C.I ADA UNTUK MEMBANTU;-)

Hollah! selamat berpuasa semua untuk hari yang ke-lima. Harap2 kalian semua sihat2 saja. Semalam berbuka apa erk?(wah..tetiba citer pasal makan..)


Ok2..Bulan2 pose ni CI malas nak menaip panjang2, Jadinya akan banyak la gambar2 melekat kat entry. Maklumlah CI kesian kat kalian nanti nak kena scroll jauh-jauh sampai menjunam kebawah tu. Pastu nak kena baca sampai terjojol biji mata.hehehe... Jadinya, kali ni CI nak tanya, camner "PERSIAPAN RAYA" kalian? baju raya? kuih raya? tudung raya? kasut raya? beg raya? kete raya? rumah raya? huh..banyaknye soklan?oklah, kat entry kali ni CI just nak tolong promote untuk seseorang (maaf yer kak indah shawl! dah lama janji nak kuarkan entry ni tapi kesibukkan keje membataskan..huhuhu) But now, i fulfill my promise to u!. 
Sebenarnya entry kali ni menjuruskan tentang persoalan kwn2, sedaramara, sepupusepapat CI yg dok sibuk tanya "kat ner li tudung?" "cantiknya shawls!" "wah!comelnya pashmina!" "cute nye sepit!" "bestnyer inner mcm ni!". Demi memenuhi segala teka-teki teka-tekuk dan pertanyaan yang seperti mesin gun mengeluarkan bertih jagung :-P Sila la klik INDAH SHAWL (FB) . Ni pulak INDAH SHAWL (PAGE) . Kalau nak tahu ni la satu2nya tempat yang memang "first choice" CI bila nak beli tudung secara online. AMAT MURAH untuk golongan seperti CI dan SANGAT2 BERPATUTAN & BERBALOI2 (macam beribu2 lemon yang jatuh ke riba) dan satu yg CI tersangat suka sebab layanan memang TIPTOP HABIS. trust me! keep my word! x tipu punyer! aci potong kuku gue!;) (bulan puasa ni, dosa CI tipu)


Tadaaaaaaaaaaa....


so apa lagi? pi la grab?x kan nak biarkan air mata meleleh jerk!



cute?comel? harga bermula dr RM1-RM4



nak muncung?nak bulat?nak senget?nah! ambik.
harga dr RM5-RM25 (pilih2! byk pilihan)



berminat?




jatuh cinta?




teruja?




nak raya sekarang jugak!




menjijis air liur?




terhantuk kepala kat dinding?




ok..mcm2 bukan?so mari2 mari2! mari pilih!
harga shawls & pashmina bermula dr RM10-RM25.



Shawl Exclusive - Imported From Mekkah
1 Design 1pcs ONLY! RM70



Ahaaa..abang2, apa lagi..grab la 1, 2 untuk isteri, mak, mak mertua, makwe (pasti kembang kuncup diaorg dapat shawl ni). Adik2 manis, kakak manja, tunggu apa lagi..pi la buat pilihan utk memeriahkan pesona anda yg sememangnya ayu itu:) 


Alamak! terpanjang pula menaipnyer pun....hehehe... sorry! banyak pula yang nak kena explain. Penat ke baca?scroll? takpe2..petang nanti CI belanja kalian berbuka yer...tapi CI belanja, kalian bayar la yer;-)

SELAMAT BER"SHOPPING" & SELAMAT ERBUKA SEMUA!!!


~~life-love-faith-fate~~

with love:NA;)


NOTE: CI tidak akan menghalalkan segala copy and paste pic yang ada didalam entry ini kerana pihak INDAH SHAWL hanya membenarkan dan memberi kebenaran kepada CAHAYA INSPIRASI sahaja untuk mengeluarkannya.





4 ulasan:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine

apesal sume pasal pompuan je ni.. pasal laki xde ke... hehehe :)

cahaya inspirasi

taufik ariffin: huhuhu...namanya pempuan kan..x ada idea la nak citer pasal lelaki..cuba citer sikit..bg idea sikit nak suruh buat entry ttg lelaki about apa?dunia lelaki tu besar kan...hehehe;)

bismiyusra

wah teruja abis acik tgk shawl2 2. tapi x pandai nak pakai laa.. bleh tak CI wat tutorial untuk pakai shawl step by step. hehe

cahaya inspirasi

bismiyusra: terujakan?dah la murah..mmg berpatutan..erm..pasal tutorial tu..insyaAllah i akan usahakan..klu puan erin x mampu nak menunggu tutorial dr CI, sila rajin2 berjalan ke blog sherah, blog maria elena, blog fatin liyana..kat situ ada tutorial yg diaorg sediakan siap dgn video lagi:)

klu malas juga..try google kat youtube..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © Love ~ Life ~ Fate ~ Faith | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in