The story of my life.. (it's loading)

Selamat malam semua...hari ni entry cuma nak write ni jer..hanya ini yang terlintas diminda buat masa sekarang..(mcm org bermadah pujangga plak..hurm...) hope u guys, happy always..happy weekend to all.take care ok!!

~~ Got so many things going on in my mind right now. don't know where to start. how i wish i could ctrl+alt+del things that aren't important.

~~ Everyone has three lives: a public life, a private life, and a secret life.

~~ I just want to say thanks to the people who stand by me, and stand up for me. THANK YOU!! You're the best friends I could ever ask for. You know who you are ;)


~~life-love-faith-fate~~


with love: NA:)


4 ulasan:

Miera"i

tu je ke nak cakap....
sbnrnye banyak la tu nak di cakap,tp xtau camne nak cakap kan, cakap je la yg mane perlu di cakap selain bercakap2....(hehehe)...

^_^

miharizar

ni cume pndpt je la..public life..kita benarkn & org blh tau byk mn x kesah..lantak pi...
private life..kita x brp suke benarkn org tau tp bg la skit2 je tp bl dh didesak / kantoi nk x nk bg org tau jgk..mmg la mrh tp ape bleh buat biarkn je walaupun sbnrnye marah tp x lme..pastu sejuk la..maka ia jd public life la pulak..boleh dimaafkn lg..secret life..dh nm pun rahsia..kita x mau org tau lgsung..kita akn berusaha utk pastikn xde org bleh tau..tu psl bl secret life ni bocor(maaf la ckp) alamatnya hangin satu bdn dibuatnya malu pn ader klu2 rahsia2 tu melanggar norma2 kehidupan..contohnya dh berlaku baru2...x bleh nk tutup..bangkai mn bleh tutup bau busuk..tambah pulak tu rahsia mengaibkn..alamatnya malu la smp bila2..lg keturunan2 pun terpalit same..kesian2..tp secret life nilah yg paling org "galak" berebut2 nk bocorkn(sori sekali lg) berbanding lg 2 tu..
persoalannya di sini perlukah kita ader ketiga2 "life" ni atau ader alternatif ln?....

cahaya inspirasi

semua tu bergantung pada diri masing2..niat masing2..pk la apa yg terbaik utk diri sendiri. bukan utk jangka masa yg pendek tp pk utk jangka masa yg panjang. bila kita nak buat sesuatu, pk dr pelbagai sudut. dimana positif dan negatifnya sesuatu perkara tu. apa effect dia akan dtg dan seterusnya pd kehidupan kita dan org sekeliling kita..tepuk dada, tnya hati dan diri sendiri..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © Love ~ Life ~ Fate ~ Faith | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in