"Segmen Reka Segmen | Ashraf Jalil"


Yuhuuuuuu...kali ni cik nur join segmen lagi. (hahaha..rajin betul sekarang ni nak join segmen jer erk?) Ok3..segmen kali ni still juga segmen yg dianjurkan oleh dak ashraf ni.. Jangan tanya kenapa cik nur suka join segmen dia yer..biarlah rahsia..hahhaha..bleh gitu?(ashraf jangan marah yer...x boleh puji kamu lebih2 kat sini nanti kamu kembang semangkuk:P) --->>>to my reader & follower, one fine day, cik nur akan kongsikan kenapa cik nur suka join segmen dak ashraf ni okey. Pasti kalian pun setuju punyer. x caya? apakata kalian pergi terjah blog dia skrg, klu kalian terror mesti dpt agak knp cik nur suka blog dak ashraf:)

Erm...baiklah tak moo bebel panjang2 sebab ni entry khas utk segmen yg ashraf anjurkan..So segmen yang terlintas dalam kepala cik nur masa on the way balik keje tadi adalah "SEGMEN APA KATA ORANG MUDA vs APA KATA ORANG DEWASA" . Actually, hal ni di lama terbenak dalam kepala cuma tak tahu bila masa yang sesuai nak kuarkan kat blog..Oleh kerana dak ashraf ni dah buat segmen ni, rasanya inilah masa yang tepat utk keluarkan.:)

Syarat-syarat untuk menyertai segmen ni adalah:-

1- Ofcourse la letak header blog cahaya inspirasi kat segmen kalian.


2- Letakkan juga link http://cahayainspirasigomi-nam.blogspot.com/ di bawah header tersebut

3- Segmen ni merangkumi semua sudut, terpulang pada kalian nak pilih dan huraikan apa yg terlintas difikiran kalian.

4- TAPI anda DILARANG sama sekali memasukkan atau berbicara isu politik.

5- Anda BERHAK memberi pendapat masing2 selagi ia tak mencetus kontroversi @ isu perkauman serta TAK menyalahi undang2 dan mempertikaikan isu keagamaan.


Ok, itu saja syaratnya. KENAPA cik nur nak buat @ pilih segmen ni?? SEBAB selalu sangat dengar rungutan remaja sekarang tak puas hati dengan orang dewasa DAN orang dewasa tak puas hati dengan remaja (selalunya cik nur dapat rungutan dr anak sedara, anak buah, cousins dan kawan) Jadinya, cik nur bagi peluang dan ruang untuk kalian luahkan kat sini dengan SYARAT kalian menepati segala syarat dan peraturan yang cik nur gariskan. Diharap semua pihak saling hormat-menghormati dan terbuka dalam memberi dan menerima pendapat. Kalau nak bagi hujahan, jangan sampai boleh mencetus kemarahan pihak lain. Erm...rasanya TAK perlulah cik nur huraikan panjang lebar yer sebab cik nur rasa semua dah dewasa dan berfikiran terbuka:-)

adios amigos..

~~life-love-faith-fate~~

with love: NA;)

***harap2, segmen ni terpilih:)



2 ulasan:

Anonymous

Try to make one particular posture as natural as
feasible. You can opt for the charms bar for volume control on-screen. The
internet is the best and cheapest way to help you improve your
photographic skills.

my web-site photography lessons

Anonymous

I'm гeally impressed аlong with your wtiting talents and also with the layօut
in your weblog. Is that thіs a paid subject mattesr or diɗ
yyou cusatomize it yourself? Anyway stay up the excellent Һigh
quality writing, it is uncommon to looк a nice
blog like this one these days..

My weeb blog - andersen windows bay area

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © Love ~ Life ~ Fate ~ Faith | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in