HAPPY BIRTHDAY!!!! I'M 27 YEARS OLD RIGHT NOW^_^

Hollah! huhuhu..sikit punyer lama nak update. Actually entry ni patutnya keluar 24 JULAI hari tu..Tapi oleh keran birthday girl yg terlalu busy dengan macam2 hal makanya hari ni baru berkesempatan untuk meng "update" kan blog..(padahal mood birthday girl lagi..hahahaha:P) --->>>anak sapa la ni macam x pernah sambut birthday..

Ok2..entry kali ni x panjang mana..just nak bg achivement/present kat diri sendiri je sempena birthday sendiri..HARUSLAH kan..dah tua2 ni tak kan nak minta hadiah dr orang plak..tapi..tapi...huhuhu jangan tak tahu, cik nur masih dapat hadiah walau dah besor..huhuhu..TQ to my sis in-law! sungguh gorgeous hadiah tu. I LIKE IT!

Erm...sempena hari lahir sendiri ni, makanya saje nak menjeleskan cik mun a.k.a my kembo dengan 2 keping gambar yg mampu bikin hati dia panas:P

so...guys...this is my present for my self...

design by ZERO 5

asyik pakai spectacles color black jer, sekali sekala tukar selera plak..maroon;)


Ok. Tu je entry utk kali ni..terima kasih sudi baca entry yg entah pape ni...:)


~~life-love-faith-fate~~

with love: NA;)


****psttttt...aci x nak setting entry ni utk tarikh 24 Julai..aci la...aci la...kali ni jerk...nak juga taw;)




2 ulasan:

miharizar

x kn dpt hadiah tu je..mesti byk dpt hadiah kn..al maklum ramai pengikut (follower) tp bkn yg mcm ajaran sesat tu le gamaknye..

cahaya inspirasi

x kan la kot follower mcm ajaran sesat tu..nauzubillah..minta dijauhkan..hurm..

x perlu hadiah bertimbun2..cukuplah ucapan dan ingatan dr org sekeliling..itu lebih berharga..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © Love ~ Life ~ Fate ~ Faith | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in