Day six : 10 ITEMS I CAN'T LIVE WITHOUT


haruslah nur perlukan ruang yang besar!

Hollah! hari ni mood nak sambung updated games yang blog sherah anjurkan...huhuhu..(best juga join games yg x ada tarikh luput ni.wink! wink! wink! --->>>dahsyat pemalas 

Ok, hari ni nur nak sambung untuk DAY SIX...kalian pun bleh join kalau nak...just klik kat link yg nur bagi tu...nanti kalian pun bleh tinggalkan link kalian kat post comment nur ni..nanti boleh la kita tukar2 info tentang diri masing2...kalian kenal nur, nur kenal kalian juga..it's enjoy ok!

erm..let start for DAY SIX;)


1) first thing yang paling penting DAN SEMEMANGNYA TAK BOLEH TINGGAL my purse la kan sebab ada semua benda penting dalam tu.

2) my spec - kalau tak macam mana nak berjalan tengok dunia, merabunkan biji mata lagi dengan baca buku (hantu novel ok), usha pakwe handsome:P (gurau jerk)...(maklumlah rabuh tahap 300 ni) psssssssst, nur baru je test mata last 2 week....power makin naik tu...nanti nur buat entry khas untuk my spec --->>> spec raya tu:P

3) my bag --->>> ofcourse la kan sbb segalanya akan di sumbat dalam tu..

4) my note book & pen--->>>waaaaaaaah...rajinnye?hahaha..sebenarnya insaf kot sebab pernah terjadi something pada diri sendiri..hehehe

5) my dictionary --->>> hehehe..ni hobi baru..sejak last year..maklum la makcik tak pandai speaking..sekali duakala nak juga cakap omputih:P --->>>ish..ish...ish...apa motif ni?tetiba besarkan font??hahaha...tu tandanya cik nur nak ngoyak yang bahawasanya cik nur tak pandai speaking london

6) my spare pin --->>>ini haruslah kan sebab faham2 la yer...nama punnnn perempuan:P

7) my pencuci muka--->>>ni memang paling wajib sebab kulit muka nur sensitip...so, kena rajin cuci dengan bersih agar masyarakat "J" a.k.a "MISS J" tidak bermaharajarela dengan jayanya...

8) my vicks, penadol, minyak cap kapak---->>> MESTI siap sedia untuk serangan migrain yang tiba2..aduh!

9) my handphone & key --->>> sangat penting yer adik2, abang2, kakak2, pakcik2, makcik2, ibu2, ayah2..

10) my sweet clorex, eclipse--->>> (x kira la gula apa yg penting berangin)


aha...macam ni la beg yang harus berada dalam koleksi


note: credit picture - Mr. Google..

 
~~life-love-faith-fate~~
~~with love: NA;)





8 ulasan:

bismiyusra

haha, besr sgt beg tu nur..aqeef pun blh masuk dlm tu.hehe.
nak join la game tu. cm best je.

cahaya inspirasi

bismiyusra: hahahaha...biasalah kan..pempuan..;)

tu lum kira ada anak..klu ada anak gamaknya yg besar mana lg nak pun x tahu..nak letak susu la, pampers la..huhuhu

haaaa..join la..dipersilakan..enjoy tau game nya...klik je link yg nur bg tue:)

miharizar

patut la beg tgn org pompuan bsr2..
mcm2 khazanah ade dlm tu..
tp utk safety / protect diri ms emergency xde ker?..paling koman pistol air lada ker?..

cahaya inspirasi

hehehe..safety/protect utk diri pasti la ada..insyaAllah x kan dilupakan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © Love ~ Life ~ Fate ~ Faith | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in