Day five: 10 WISHES


Hollah! huhuhu..hari ni tetiba nur ada semangat nak sambung game yang tertangguh. So...just read...(kalau rajin komen-komen la..)
DAY FIVE: 10 WISHES!!!

1) Nur harap nur dapat memberi segala kebahagiaan kepada kedua mak abah dulu sebelum pegang title “isteri” 



2) Nur harap dapat menjejakkan kaki ke tanah suci mekkah sebelum usia menginjak ke angka 35. 



3) Nur harap, sepanjang kehidupan ini, nur mampu untuk membuat semua orang yang berada disisi dan disekeliling nur gembira. 



4) Nak kawin dan ada family sendiri..(nak anak yang comel2..lololo)---->>>(bukan gatal yer...lumrah insan yang sudah meningkat dewasa) 



5) One fine day, I wish I can further study !!---->>>(like degree>>master<<<INSYAALLAH>>>




6) I wish buy my own car



7) I wish buy my own house



8) Nur harap nur dapat belajar semua resepi masakan my mom dan tahu buat macam2 jenis kek, kuih dan lauk.--------->>>sebab nur suka makan:P

  

9) I wish my own "BUTIK"---->>>shawl terutamanya!!!



10) I wish i meet "someone" yang boleh jadi good husband for me, yang boleh terima buruk baiknya diri ini dan yang mampu berkongsi hidup susah senang dan menjadi pembimbing diri. InsyaAllah:)

psst....pada sapa2 yang masih tak tahu game apa yg nur join, sila klik sini
****all picture kredit to google:-)

~~life-love-faith-fate~~
~~love-NA:) 


7 ulasan:

madammondoq

WAH.. BANYAKNYA WISHLIST.. MUDAH-MUDAHAN SEMUA TERCAPAI YEK..

JOM BACA NI : SNOW WALK I CITY SHAH ALAM

cahaya inspirasi

lagenda: :)

madam: insyaallah....thanks doakan;)

bismiyusra

tak mustahil kan smua impian akan jadi nyata. gud luck nur! aku doakan impian ke 10 cpt2 jd kenyataan.hehehe

cahaya inspirasi

thanks erin..doakan yer..moga2 makbul la doa mu itu..:)

miharizar

pepatah arab "sape bersungguh2 dia akan dpt ape yg diusahakannya"..insyaallah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © Love ~ Life ~ Fate ~ Faith | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in