ZAHIR TAK TERUCAP ~~vs~~ RINDU MENCENGKAM JIWA

RINDU??? huh..dup dap..dup dap...jantung sapa yang bergetar tu??tetiba jer hari ni entry cik nur jadi entry jiwang ke parit, ke laut bagai...bla bla bla...hahaha.

apa ada pada sebuah RINDU? adakalanya rindu tak perlu diucap??why? habis tu macam mana nak bagitahu pada orang yang kita RINDU tu???huhuhu..sejak bila plak cik nur oi pandai rindu-rinduan ni..hahahaha..just kidding ok!! sesaje je..tapi macam ada something happen plak dengan my heart hari ni...RINDU kot??tapi pada siapa?hehehe..no la...cik nur  tak rindu pada sapa-sapa punnnn..eh! betul ke? ke cik nur malu nak mengaku...:o

ok..ok..ok..serius..serius..CIK NUR SEDANG DILAMUN ANGAU..demam rindu..tapi siapakah?apakah?diakah?eh..eh..eh...bukanlah..tipu ok...ACTUALLY. cik nur RINDU dengan blog JERrrrrrrr...;P

pssssssssttttttttt..ada sesapa ke sedang dilamun RINDU??meh citer dengan cik nur yer:)))

~~life-love-faith-fate~~

6 ulasan:

madammondoq

amboii. jiwang jugak ek rupanya.. hehe..

cahaya inspirasi

hehehe...sesekali sesekala la sis...mcm madam rindu kat laling dgn danish..huhuhuuhuu

Miera"i

cik nor...i pun tgh di lamun rindu nie....tolong saya maaa.....
hehehe...i pun rindu sama u gak cik nor...rindu nak bergossip2....

cahaya inspirasi

hahahhaa..u ni cik miera a.k.a miera'i ada2 je kan..biasala org tgh angau + mabuk kepayang mmg mcm u...:P

miharizar

biase kita dgr org tuju lagu,tuju ucapan,tuju2..
tp terkdg2 teman ade terpikiyor mcne le nk tujukn rindu teman ni kt seseorg / sesuatu yg dh lame terpendam ni..
tp hidup kalo takde rindu mcmne wey?..

cahaya inspirasi

be gentleman la bro. klu simpan lama2 jadi pekasam jer. belaja2 la jadi org yg berani meluahkan. untung sabut, timbul..hehehehe

hidup klu x ada rindu, x normal namanya tue..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © Love ~ Life ~ Fate ~ Faith | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in