Day three: 10 THINGS I HATE


1) Aku benci dengan orang pengotor.~~paling benci ok~~
2) Aku benci dengan orang yang suka merendah-rendahkan orang lain (budget macam ko good2 jer kan) huh!!!
3) Aku paling benci dengan orang yang suka kutuk @ mempertikaikan tentang kelebihan, rezeki yang Allah dah berikan pada orang.( hello!! Apa hak ko nak pertikaikan rezeki orang ok). Pada aku, seberapa banyak usaha yang ko buat, itu yang ko akan dapat..ADIL BUKAN??
4) Aku benci pada diri aku bila time ABC..(tabiat buruk time ABC bila aku terpaksa berdepan dengan emosi yang tidak stabil walaupun aku dah cuba sedaya upaya untuk mengawalnya.)stress woooo…
5) Aku benci bila terpaksa berdepan dengan lelaki yang tak tahu hormat perempuan dan ego tak bertempat.
6) Aku benci keganasan~~boleh dikategorikan movie or drama yang ada unsur2 keganasan memang aku tak suka nak tengok.
7) Aku sangat benci dengan orang yang tak menepati masa dan janji. (penat ok tunggu) TAPI..kalau orang tu bagi alasan yang munasabah aku ok jer...
8) Aku cukup benci dengan orang yang suka jaga tepi kain orang sedangkan kain ko lagi rabak ok..(bab ni aku selalu terkena dengan makcik2 tu..tu..tu..heh!! jaga anak makcik jer ok)
9) Aku benci dengan orang yang berpolitik tak tentu pasal. Obsess tak memasal..(hello!!ko nak citer hal politik bukan dengan aku ok!!)
10) Aku benci dengan orang yang tanya pendapat aku, lepas tu ko still juga buat apa yang salah..(tak dengar juga apa yang aku dan orang lain cakap)

~~life-love-faith-fate~~

2 ulasan:

miharizar

episod ke-3..kontra bg bhg ke-2..kire balance la..normal la..semakin bertambah menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © Love ~ Life ~ Fate ~ Faith | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in