TERBAIK!!!

Hollah!!! ahaaaaaaa..pasti ada yg pelik bila aku tetiba rajin update blog waktu-waktu malam ni. Terbaik wok!!! 

Apa-apa pun sebelum aku terus melalut aku nak say THANK YOU lah dekat buah hati aku MY MAXIS ok..I LAP YOU LEBIH DARI SEBELUM-SEBELUM NI...Serius ni. Memang sayang sangat-sangatlah sebab MAXIS dah pulihkan line broadband dan coverage handphone setelah hampir 3 minggu aku menunggu dengan penuh tahap kesabaran...TQ SO MUCH ok cik-cik dan encik-encik operator dan teknikal yg sudi melayan setiap aduan dan kerenah aku...Apa-apapun mmg terbaiklah layanan kalian pada aku.

~~life-love-faith-fate~~

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright © Love ~ Life ~ Fate ~ Faith | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in